FOTO: Jato riba zamrznulo se u pokretu!

Izvor: JavneVesti.com, 16.Jan.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Jato riba zamrznulo se u pokretu!

Jedan Norvežanin na sjeveru države je šetao s psom kada je uočio da se more zaledilo dok nije ni trepnuo.

Temperatura zraka od oko 8 stepeni Celzijusa ispod nule u kombinaciji s izrazito jakim ledenim istočnim vjetrom bili su navodno dovoljni da se more pored norveškog otoka Lovunda zaledi u samo nekoliko minuta.
Smrzavanje je bilo uistinu ekspresno, o čemu svjedoči i fotografija koja se proširila društvenim mrežama, na kojoj jedan pas stoji na zaleđenoj površini ispod koje je ostao zatočen veći broj riba, piše Jutarnji.hr.
Zapanjujući je prizor u plićaku snimio Ingolf Kristiansen dok je šetao s psom.

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

NEVEROVATAN PRIZOR: NEVJEROJATAN PRIZOR: Minus na severu Europe zamrznuo jato riba u pokretu

Izvor: NaDlanu.com, 16.Jan.2014

Temperatura vazduha od oko osam stepeni Celzijusa ispod nule u kombinaciji sa izrazito jakim istočnim ledenim vetrom bili su navodno dovoljni da se more pored norveškog ostrva Lovunda zaledi u samo nekoliko trenutaka...Foto: Ingolf Kristiansen - NRKSmrzavanje je bilo zaista ekspresno, o čemu svedoči...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.