(FOTO) Ana i Rasta otišli sa ćerkom na letovanje?! Isplivale slike sa plaže, par ponovo zajedno!

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Ana i Rasta otišli sa ćerkom na letovanje?! Isplivale slike sa plaže, par ponovo zajedno!

Međutim, sada se mnogi pitaju da li je ovaj nekadašnji par zapravo zajedno na letovanju sa naslednicom. Naime, oboje su okačili fotke sa plaže, a vrlo je moguće da je u pitanju ista plaža, samo što ne žele da pokažu da su zajedno.
Ana je objavila fotografiju na kojoj se sunča u kupaćem kostimu sa leopard dezenom, a iskoristila je i ovu priliku da ponovo pokaže gubitak kilograma.
Sa druge strane, Stefan se na svojim fotografijama nalazi sa naslednicom Tarom. Njih dvoje uživaju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u morskim čarolijama, a mnogi su se upitali da li je ovo slikala mama Ana.








View this post on Instagram















💙💙 LJUBAAAAV 💙💙
A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on Aug 23, 2019 at 4:13am PDT


S obzirom na to da ni jedno ni drugo nisu naglasili gde se nalaze, otvorene su opcije da su porodično otputovali. Ostaje da se vidi šta je u pitanju!

The post (FOTO) Ana i Rasta otišli sa ćerkom na letovanje?! Isplivale slike sa plaže, par ponovo zajedno! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.