FOTKA ZALUDELA MREŽU! Mnogi misle da je na slici brod na moru - ma, ni blizu, pogledajte bolje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 07:30

FOTKA ZALUDELA MREŽU! Mnogi misle da je na slici brod na moru - ma, ni blizu, pogledajte bolje! (FOTO)

Sjajna optička varka.

Društvenim mrežama proširila se fotografija koja je zbunila internetske korisnike. Na prvi pogled moglo bi vam se učiniti da fotografija prikazuje brod koji pluta na površini mora, ali kada bolje pogledate, videćete da se u stvari radi o nečem drugom.

Zbog karantina koji je bio proglašen zbog koronavirusa mnogi jedva čekaju leto, odmor, putovanja i kupanje i stoga i ne čudi da mozak pri prvom pogledu na fotografiju projektuje jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << letni prizor.

Ipak, fotografija pokazuje površinu torte od sira s borovnicama. Fotografija se prvo pojavila na Redditu pre skoro mesec dana, a u poslednje vreme sve se više deli i na drugim društvenim mrežama kao što su Fejsbuk i Tviter.

Dok neki korisnici priznaju da su bili zavarani, drugi tvrde da su odmah znali da se radi o torti.

"Svim silama se trudim da vidim brod, ali ne ide", napisala je jedna komentatorka na Redditu.

Što ste vi prvo ugledali?

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.