FANTASTIČNA PRIČA Dvaput POBEDIO KANCER, pa od kluba iz Primere dobio jedan od NAJDUŽIH ugovora ikada

Izvor: 011vodič.com, 26.Jul.2019, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FANTASTIČNA PRIČA Dvaput POBEDIO KANCER, pa od kluba iz Primere dobio jedan od NAJDUŽIH ugovora ikada

Foto: Miguel Tona / EPA; Iako ima tek 24 godine, već je neverovatna životna priča iza Jeraja Alvareza koji je potpisao novi ugovor sa matičnim klubom. Foto: rodrigo jimenez / EPA; Jeraj Alvarez Posle dve velike životne pobede nad kancerom, Jeraj je nastavio da se profesionalno bavi fudbalom i nedavno je potpisao ugovor na još sedam godina sa Atletik Bilbaom! Baskijski klub je i u najtežim momentima bio uz Jeraja koji se dvaput suočio sa rakom testisa i u oba navrata pobedio opaku bolest. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Jeraj je potpisao sedamogošnji ugovor sa Atletikom i postao treći najskuplji fudbaler Bilbaa kada je u pitanju otkupna klauzula. Ukoliko bi neki od klubova putem klauzule želeo da otkupi Alvareza, morao bi da izdvoji svotu od 70.000.000 evra. – Otkad sam se rodio moje je srce crveno-belo. Lezama (omladinska škola Atletika) mi je otvorila vrata kad sam imao 12 godina. Atletik me je izgradio u ovakvog igrača. Zajedno smo proživeli mnogo toga. San Mames, saigrači, navijači… A najvažnija stvar na svakom putovanju je društvo s kojim putuješ. Moja avantura u Atletikovom dresu je počela još kad sam bio dečak. I nek potraje još godinama, izjavio je Alvarez pri potpisivanju novog ugovora. (Petar Lazić) More
The post FANTASTIČNA PRIČA Dvaput POBEDIO KANCER, pa od kluba iz Primere dobio jedan od NAJDUŽIH ugovora ikada appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.