FANOVI U ŠOKU Popularni Džejms Bond nekada nije bio oličenje lepote i to zbog jednog detalja

Izvor: Blic, 13.Sep.2017, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FANOVI U ŠOKU Popularni Džejms Bond nekada nije bio oličenje lepote i to zbog jednog detalja

Serijal filmova o Džejmsu Bondu proslavio je mnoge glumce. Onaj koji se poslednji našao u liku agenta i koji će se ponovo oprobati u toj ulozi je glumac Danijel Krejg.

Kako se svi vremenom menjamo i sam Krejg je izgledao drugačije. Međutim, retko ko je očekivao da je popularni glumac imao dugu plavu kosu.

Daniel Craig pic.twitter.com/9bA0Piqm3A

Fanovi su ostali prilično šokirani na ovakvo izdanje popularnog glumca jer niko nije očekivao njegovu plavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dugu kosu. Neki od njih su se i našalili pa su u komentarima napisali da "nikada nisu čuli za nju", "duga kosa je baš loš potez".

Krejg je prvi put zaigrao lik Džejmsa Bonda 2006. godine i to u filmu "Kazino Rojal", nakon toga igrao je u nastavcima "Zrno utehe" dve godine kasnije, "Skajfol" 2012. i "Spektra" 2015. Nedavno je objavljeno da će upravo Krejg biti novi Džejms Bond u nastavku filmskog serijala o britanskom agentu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.