Evo zašto OBOŽAVAMO Seku Sablić! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Dec.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto OBOŽAVAMO Seku Sablić! (VIDEO)

Odigrala je bezbroj uloga i svaku smo voleli jer je umela da nas nasmeje. Pogledajte šta je nju nasmejalo i, naravno, smejte se s njom

Foto: MakeAGIF

  MONDO je nedavno imao priliku da sa jednom od glumica filma "Igla ispod praga" Ivana Marinkovića popriča o ulozi, Titu, "lupanju istine na glas"...

Pogađate, ta glumica je legendarna Jelisaveta Seka Sablić, jedna od omiljenih glumica na prostoru bivše Jugoslavije. Glumila ona "Sekulinu ženu" koja štroji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bikove, suprugu Nikole Simića u "Ljubav, navika, panika" ili "proslavljenog maestra kinematogradije" u "Moljcu", Seka je "carica"!

Sada je objavljen snimak nastao na snimanju filma"Igla ispod praga" Ivana Marinovića, priči o stanovnicima malog sela na poluostrvu koji su na pragu da prodaju veliku zemlju i time reše sve svoje probleme.U filmu Seka igra "babu", dementnu staricu čiji se sin, tvrdoglavi pop Petar (Nikola Ristanovski) protivi prodaji zemlje.

Kada je trebalo snimiti scenu, pop je slučajno udario glavom u luster. Gledajte Seku i reakciju Bogdana Diklića što "ne može da se smiri"!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.