Izvor: Blic, 22.Nov.2018, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta supruga Saše Popovića kaže o PRAVOSLAVNIM OBIČAJIMA i detaljima slave Brene i Bobe za koje javnost ne zna (VIDEO)

Direktor "Granda" Saša Popović došao je na obeležavanje slave Aranđelovdan u dom Živojinovića sa suprugom, pevačicom Suzanom Jovanović. On nije bio raspoložen za izjave, dok ona jeste, pa je progovorila na temu pravoslavnih običaja, ali i otkrila detalje sa veselja Brene i Bobe, koje javnost ne može da vidi. Šta je Suzana sve rekla za "Blic" pogledajte u videu koji je pred vama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRESEDAN NA KONCERTU ACA PEJOVIĆA Filip Živojinović nikada ne daje izjave, a zbog OVOGA je morao (VIDEO)

Izvor: Blic, 22.Nov.2018

Sin proslavljenog sportiste Slobodana Bobe Živojinovića ispratio je večerašnji koncert folk zvezde Aca Pejovića u beogradskoj Areni, a tom prilikom je poželeo da se obrati javnosti, iako to izbegava da čini. Šta je Filip Živojinović, čija je supruga Aleksandra Prijović bila gost na koncertu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.