Izvor: Blic, 05.Dec.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ko Jelisaveti Orašanin pravi društvu u Los Anđelesu kad Teodosić nije sa njom

Popularna srpska glumica preselila se pre nekoliko meseci u Sjedinjene Američke Države, a čini se da koristi svaki trenutak ne bi li maksimalno uživala u "gradu anđela", a ponajviše u sunčanom vremenu.

Jelisaveta Orašanin postavila je na svoj Instagram profil fotografiju na kojoj možemo da vidimo ko joj pravi društvo kada njen suprug Miloš Teodosić nije pored nje, najčešće zbog poslovnih, odnosno sportskih obaveza.

Dok je u Srbiji ovih dana i te kako hladno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glumica uživa u prijatnom vremenu, a uz nju je pas, kog često "kači" na društvene mreže.

Podsetimo, Jelisaveta je svojevremeno pričala kako se neće preseliti u SAD, a potom je promenila mišljenje, pa je u oktobru uz najbliže proslavila svoje preseljenje, u jednom lokalu u srpskoj prestonici.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.