Evo kako je Megan Foks uspela brzo da smrša posle porođaja

Izvor: 24sata, 23.Avg.2014, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je Megan Foks uspela brzo da smrša posle porođaja

Glumica Megan Foks izgleda fantastično, iako se porodila pre nekoliko meseci! Evo njene tajne…

Megan je, nakon svog drugog porođaja, vrlo brzo vratila staru liniju, a taj uspeh duguje Paleo dijeti.

Pet meseci nakon što je rodila drugog sina, Megan (28) se podvrgla režimu ishrane na kom se bazira ova popularna dijeta.

- Morala sam da izbacim hleb iz ishrane, te sam na visoko proteinskoj dijeti, sa niskim nivoom ugljenih hidrata i šećera - otkrila je >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << glumica za magazin E!.

Paleo dijeta se bazira na svežem voću i povrću i organski proizvedenom mesu.

Plan ishrane ove dijete ukratko obuhvata unošenje visoko kvalitetnih životinjskih proteina, zdravih masti, povrća i voća, a izbacivanje glutena, šećera, mahunarki, mlečnih proizvoda, skroba, alkohola i prerađene hrane.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Evo kako je Megan Foks uspela da smrša nakon porođaja

Izvor: B92, 24.Avg.2014, 11:16

Glumica Megan Foks mnoge je oduševila kada se nakon dva meseca od porođaja pojavila na crvenom tepihu sa savršenom linijom...Glumica je za kratko vreme rodila dva sina, ali to nije uspelo da naruši njenu besprekornu liniju. Bila je vitka i pre trudnoće, ali čini se da sada izgleda još bolje...Ova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.