Evo kako da sakrijete podočnjake

Izvor: Press, 16.Maj.2016, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako da sakrijete podočnjake

Sve što vam je potrebno posle neprospavane noći su tečni puder i korektor. Najbolje je da puder bude lagane teksture u nijansi koja se stapa s bojom vašeg tena, a korektor u stiku s laganim narandžastim tonom.
Foto:B92.net
Pitate se kako da sakrijete tamne kolutove oko očiju posle neprospavane noći. Sve što vam je potrebno su tečni puder i korektor. Najbolje je da puder bude lagane teksture >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u nijansi koja se stapa s bojom vašeg tena, a korektor u stiku s laganim narandžastim tonom jer tečni ili kremasti nema veliku moć prekrivanja. 

* Prekrijte deo ispod oka laganim potezom, a korektor utapkajte u kožu. 

* Lagano matirajte deo ispod očiju puderom u prahu ili kamenu, na taj način fiksirate korektor. Bitno je da bude u tonu s bojom vaše kože i da se stapa s tečnim puderom i kožom vrata. Prelaz između našminkanog i nenašminkanog dela kože ne sme da bude upadljiv. 

* Važno je da korektor nanesete u pravilnoj količini na pravo mesto, a to ćete najlakše učiniti četkicom za korektor.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.