Evo kada nas očekuje spektakularna KIŠA ZVEZDA PADALICA u APRILU

Izvor: 011vodič.com, 25.Mar.2021, 08:40

Evo kada nas očekuje spektakularna KIŠA ZVEZDA PADALICA u APRILU

Kiša zvezda padalica ili meteorski pljusak događa se nekoliko puta u godini, a evo kada nas očekuje ovaj prvi spektakl na nebu u 2021. godini…
U noći između 21. i 22. aprila očekuje nas pljusak lirida, zvezde padalice srednje jačine koji traje najčešće tri dana, a u navedenoj noći doživeće svoj vrhunac i biće najvidljiviji.
Najbolje je da ih posmatrate nakon ponoći, jer tad su povećane šanse da uglaedate svoju zvezdu padalicu i zamislite želju.
U noći između >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 21. i 22. aprila Mesec će biti 68% u svojoj punoći, što je dovoljna osvetljenost ta uhvatite ovaj magičan trenutak.
Prema verovanju, kada ugledate zvezdu padalicu, to je dobar znak da će vam želja biti uslišena. Pogledajte u ponoć 21. i 22. aprila u nebo, istražite njegovo prostranstvo i pronađite svoju srećnu zvezdu, a zatim iskreno zamislite želju i uputite Univerzumu molitve i dobe vibracije.
LOVESENSA

The post Evo kada nas očekuje spektakularna KIŠA ZVEZDA PADALICA u APRILU appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.