Evo kada ćemo gledati Nemanjiće (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Maj.2017, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kada ćemo gledati "Nemanjiće" (FOTO, VIDEO)

Početak emitovanja serije biće simbolično vezan za srpsku istoriju, prenosi domaća štampa.

Serija "Nemanjići", istorijski spektakl koji priprema RTS, biće premijerno emitovana do kraja godine, prenosi TV dodatak "Večernjih novosti".

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Iako je ranije najavljivano da ćemo "Nemanjiće" gledati već ove jeseni, sada je glumac Vojin Ćetković rekao da je u planu da premijera bude krajem godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Prvi put se obrađuje jedna ovako važna tema za naš narod, a ove godine se navršava 800 godina od krunisanja Stefana Prvovenčanog. Nadam se da ćemo seriju završiti do kraja godine," rekao je on.

Pogledajte trejler!



Izvor: YouTube

Po opšteprihvaćenoj verziji istorije, Stefan Prvovenčani krunisan je 1217. godine, dakle pre tačno osam vekova. Pošto je prvi zapis o njemu kao "krunisanom kralju" iz marta 1220, po drugim teorijama, krunisan je čak nekoliko godina kasnije.

MONDO TV bio je na snimanju serije, pogledajte!

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Momci, šta čekate?!

Izvor: Mondo, 26.Maj.2017

Lepa glumica kaže da bi se rado udala, samo nema za koga!..Foto: YouTube..Dragana Mićalović, sestra glumice Slobode Mićalović, rekla je za "Informer" da bi volela da se uda, ali da trenutno nema partnera...MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!..Dragana je za taj list rekla...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.