Evi Longoriji momak dokazao ljubav tetovažom!

Izvor: S media, 14.Feb.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evi Longoriji momak dokazao ljubav tetovažom!

Brat popularne glumice Penelope Kruz, Eduardo Kruz, nagovestio je da se opasno zaljubio u “očajnu domaćicu” Evu Longoriju, otkrivši tetovažu sa njenim imenom.

Edvardu na ruci piše "Eva", a mladi španski pop pevač obelodanio je da je tetovaža na tom mestu već mesec dana, iako ju je tek prošlog vikenda javno pokazao.

Eva Longorija u strasnom zagrljaju sa dečkom!

Iako je novopečeni par srećan i vrlo zaljubljen, Eva Longorija pojavila se >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sinoć sama na dodeli “Gremija”, bez svog dvadesetpetogodišnjeg dečka Eduarda, i tako pokazala javnosti, da još uvek nije spremna da eksponira svoju novu vezu.

Vreme će pokazati da li je Eduardov znak ljubavi i paženje prema Evi bio opravdan.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.