Evanđelista i Pino se dogovorili oko alimentacije

Izvor: Blic, 08.Maj.2012, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evanđelista i Pino se dogovorili oko alimentacije

Supermodel Linda Evanđelista i milijarder Fransoa-Anri Pino postigli su načelni dogovor oko alimentacije za njihovog petogodišnjeg sina Augustina, prenose svetske agencije.

Obe strane su se složile da se nađu sutra na sudu kako bi finalizirale dogovor.

Evanđelista je izjavila da mesečno potroši 46.000 dolara na naoružane telohranitelje, dadilju koja je angažovana 24 sata i druge troškove za petogodišnjeg sina.

Pinoov advokat je rekao da je 46.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dolara mesečno velika suma novca.

Pino, koji je u braku sa glumicom Selmom Hajek, je direktor u kompaniji luksuznih brendova PPR. On i manekenka su se zabavljali oko četiri meseca, a dečak je rođen 2006. godine.

Evanđelista je ranije rekla da je voljna da plati sve troškove oko deteta, ali da joj je sada potrebna pomoć.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evanđelista će dobiti 46.000 dolara alimentacije

Izvor: Glas javnosti, 08.Maj.2012

NJUJORK - Supermodel Linda Evanđelista i milijarder Fransoa-Anri Pino postigli su načelni dogovor oko alimentacije za njihovog petogodišnjeg sina Augustina...Obe strane su se složile da se nađu sutra na sudu kako bi okončale dogovor...Evanđelista je izjavila da mesečno potroši 46.000 dolara...

Nastavak na Glas javnosti...

Muž Selme Hajek tražio od Linde Evanđeliste da abortira

Izvor: Story, 08.Maj.2012

Linda Evanđelista od oca svog sina, Fransoa-Henrija Pinaulta, traži pozamašnu svotu za alimentaciju, pa su se našli na sudu, gde se već prvog dana saznalo se da je francuski miljarder od supermodela tražio da abortira...Linda Evanđelista, foto: Profimedia

Nastavak na Story...

Uspela je: Linda Evanđelista "ojadila" bivšeg za 46 hiljada dolara alimentacije!

Izvor: S media, 09.Maj.2012, 11:46

Supermodel Linda Evanđelista i milijarder Fransoa Henri Pinolt, dogovorili su se oko mesečne alimentacije za petogodišnjeg sina.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.