Eva Mendez: Stidim se seksa pred kamerama

Izvor: Mondo, 25.Mar.2013, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Mendez: Stidim se seksa pred kamerama

Glumica kaže da je odlučna i duhovita osoba i da ne voli kada se njen seksepil stavlja u prvi plan.

YouTube

"Ne volim kad moram da snimam scene seksa i nije bilo jednostavno snimati ih u filmu 'The Place Beyond The Pines', ali Rajan je bio tu i on je uspeo da me opusti sa svojim savetima", rekla je Eva.

Glumica je objasnila da ne voli kada joj govore da je seksi.

"Seksepil je samo jedan deo moje ličnosti, jer ja sam odlučna i duhovita osoba. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << To je mali deo svega", kaže Eva.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Eva Mendez: Stidim se seksa pred kamerama

Izvor: Poznati.info, 26.Mar.2013, 03:35

Glumica kaže da je odlučna i duhovita osoba i da ne voli kada se njen seksepil stavlja u prvi plan...“Ne volim kad moram da snimam scene seksa i nije bilo jednostavno snimati ih u filmu ‘The Place Beyond The Pines’, ali Rajan je bio tu i on je uspeo da me opusti sa svojim savetima”, rekla...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.