Estrada stala uz Milenu Radulović nako što je javno progovorila o SILOVANJU

Izvor: 011vodič.com, 20.Jan.2021, 02:20

Estrada stala uz Milenu Radulović nako što je javno progovorila o SILOVANJU

Glumica Milena Radulović ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta. Podršku su Mileni pružile brojne kolege, ali i poznate ličnosti sa srpske estrade, koje su zgrožene onim što se desilo.
Ana Bekuta, Katarina Živković, Katarina Grujić, Sloba Radanović, Milica Todorović, Milica Pavlović i druge javne ličnosti preko društvenih mreža uputile su podršku glumici, ali i drugim žrtvama Mike Aleksića.
„Juče se dogodila velika >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << stvar za Srbiju i naše društvo – Milena je progovorila. Mnogo je Milena u svim sferama društva, u školama, institucijama, kompanijama. Žene uglavnom ćute jer znaju da će ispasti krive što su obukle suknju ili što nisu odmah progovorile, a deca ćute jer misle da su saučesnici u tim monstruoznim činovima. Milena hvala ti što si progovorila. Spasila si barem još jednu devojku pakla koji si prošla. Devojke, niste same. Niste krive“, napisala je Ana Bekuta, a njenu poruku podelila je Milica Todorović i dodala:
„Podrška devojkama“, napisali su Sloba Radanović i Katarina Grujić na svojim Instagram profilima.
Ana Sević takođe je Mileninu ispovest podelila na društvenim mrežama, ali i njen kolega Nikola Rokvić koji je napisao:
„Podrška za Milenu Radulović kao i za sve devojke koje su prošle ili prolaze kroz ovaj užas.“
„Da su te devojčice koje se bave glumom i završavaju glumu izložene takvim ljudima jeste istina. Bio sam prisutan više puta kada su dobile takav poziv da dođi na „kasting“, od strane polupijanih kolega i pijanih džukela koji nikad ne bi opastili da nisu to sto jesu“, oštro je prokomentarisao Dragan Marinković Maca za „Premijeru“.
„U velikom broju slučajeva predatori nesmetano vode svoje heterose*sualne živote, a pedofilija je za njih sport. I njih zanimaju deca, ne samo devojčice – nego deca. Oni se hrane dečjim strahom, nevinošću, nesnađenošću zato i idu za njima“, piše na fotografiji koju je Marija Kilibarda objavila na Instagramu.
„Ne, mi nismo krive“, napisala je Sanja Vučić iz grupe „Hurricane“ na Instagramu i stavila oznaku – podrška.
„Svaka čast svakoj ženi koja je progovorila. Svako ko kaže drugačije je monstrum. Hvala im“, napisala je Ana Mihajlovski.
KURIR

The post Estrada stala uz Milenu Radulović nako što je javno progovorila o SILOVANJU appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.