Ešton vara Demi na svakom koraku!

Izvor: S media, 28.Sep.2011, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešton vara Demi na svakom koraku!

Američki tabloidi raspisali su se o razvodu 48-godišnje Demi Mure i 15 godina mlađeg Eštona Kučera. Navodno, za to je kriva sve češća Eštonova nevera, koji ju je čak prevario i za njihovu godišnjicu braka.

Par se o tome još nije oglašavao, iako inače redono putem svojih Tviter profila demantujuju lažne glasine. Za razvod je navodno kriva česta Kučerova nevera. Demi Mur je navodno prevario čak i za njihovu godišnjicu braka.

Demi Mur nikad mršavija! >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << (FOTO)

Demi Mur i Ešton Kučer: Ništa od razvoda!

Lista najboljih svetskih "matorki" (FOTO)

Poslednja u nizu ljubavnica 33-godišnjeg glumca je navodno 23-godišnja devojka s kojom je, pišu američki tabloidi, spavao prošlog petka, u San Dijegu, nakon noćnog provoda s prijateljima. Iako su dan kasnije on i Demi slavili šestu godišnjicu braka, Ešton Kušer je veče ipak navodno odlučio da provede bez supruge, lumpujući po klubovima pa je pritom i prevario, prenosi Index.hr.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.