Ešton Kučer ne ostavlja napojnicu kod frizera

Izvor: Press, 04.Jul.2013, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešton Kučer ne ostavlja napojnicu kod frizera

Frizer Džim Klajton bio je šokiran kada je poznati glumac sa devojkom Milom Kunis ušao u njegov salon u Somersetu kako bi se ošišao za osam funti, prenose elektronski mediji.

Klajton je ispričao kako je par, koji je trenutno odseo u tom malom gradu dok Kunisova snima film "Jupiter Ascending", stigao u salon pre njegovog zatvaranja i uprkos tome što je frizer ostavio radnju otvorenu zbog Kučera nije ostavio bakšiš.

Par je prema rečima frizera strpljivo sačekao da im vrati kusur.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CICIJA: Ešton Kučer nije ostavio bakšiš frizeru

Izvor: Kurir, 04.Jul.2013

Glumac je stigao u salon pre njegovog zatvaranja i uprkos tome što je frizer ostavio radnju otvorenu zbog Kučera nije ostavio bakšiš..LONDON - Holivudski glumac Ešton Kučer, izgleda da ne voli da ostavlja napojnice frizerima, jer je u jednom lokalnom frizerskom salonu u Londonu čekao da mu frizer...

Nastavak na Kurir...

Udarila kriza: Ešton Kučer i Mila Kunis ostavili frizera bez napojnice!

Izvor: Svet, 04.Jul.2013

Ešton Kučer i Mila Kunis trenutno su u Londonu, ali lokalna ekonomija od toga po svemu sudeći, neće imati koristi! Frizer Džim Klejton obratio se medijima i objasnio kako mu slavni par nije ostavio napojnicu. Naime, šišanje je koštalo 8 funti a Mila je tačno toliko i dala za ovu uslugu. Berber...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.