Erotski horoskop

Izvor: Blic, 14.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erotski horoskop

Tajne naše seksualnosti zapisane su u zvezdama. Raspored planeta na nebu na dan našeg rođenja određuje da li ćemo i koliko uživati u seksu.

Erotski horoskop će vam pomoći da bolje upoznate sklonosti partnera, oživite svoje najskrivenije erotske fantazije, oslobodite sva čula i i probate ljubavne poze o kojima ste do sada samo sanjali.

Oslušnite šta vam zvezde poručuju, zauvek rasplamsajte strasti i prepustite se ljubavnom uživanju.

Ovan (21. mart >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << – 20. april)

Vašim znakom vlada Mars, mitološki bog rata i strasti. Za vas je ritam svakodnevnog života veoma spor, pa vam je stalno potrebna avantura da biste mogli potpuno da uživate u životu.

U seksu ste neumereni, ponekad suviše agresivni, ali u erotskim igrama uživate više nego bilo koji drugi zodijački znak.

Da biste ove godine uživali, dozvolite partneru da bude dominantniji i da vas vodi kroz ljubavnu igru.

Kupite provokativan donji veš, isprobajte nove erotske poze i radite sve što vam prija.

Neprestana igra zavođenja povećaće vašu seksualnu želju, a strasti ćete još više rasplamsati ako zajedno s partnerom ponekad pogledate neki erotski film.

Ako nemate partnera, najviše će vam odgovarati osoba bez predrasuda koja ne izigrava najčednije bića na svetu. U avgustu ćete upoznati nekog baš takvog.

Ljubavna poza: tronožac

Erogena zona: slepoočnice i stomak

Idealni partneri: Strelac i Lav

Bik (21. april – 20. maj)

Vašim znakom vlada Venera, pa ste po prirodi veoma mirni i staloženi. Međutim, u seksu ste kao tempirana bomba. Najviše vam prijaju nežni dodiri i poljupci. Zbog svog umeća i izdržljivosti poznati ste kao sjajni ljubavnici. Volite da osetite kad partner uživa u ljubavnoj igri jer vas to dodatno stimuliše.

Vaš seksualni apetit ove godine biće još veći, pa ćete često pristajati i na veze za jednu noć. Od marta do juna biće mnogo prilika za nova poznanstva, koja će i te kako obogatiti vaš ljubavni život. Želećete da probate sve što do sada niste probali i da konačno ostvarite neke dugogodišnje fantazije.

Ako imate partnera, poigrajte se malo s njim i uz pomoć nekih erotskih igračaka rasplamsajte strasti. Partner će biti prezadovoljan, a vi ćete mu se tako potpuno predati i zadovoljiti sve njegove seksualne želje. Kada vidite koliko vaš partner uživa, uživaćete i vi.

Ljubavna poza: misionarska

Erogena zona: usne i koža

Idealni partneri: Vodolija i Jarac

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Veoma ste neodlučni, zbog čega imate mnogo emotivnih problema. Međutim, vaš avanturistički duh čini vas izuzetno zanimljivim ljubavnicima. Za vas je seks laka tema u kojoj se savršeno snalazite. Volite da eksperimentišete, pa reč „perverzno" ne postoji u vašem rečniku.

Dugo vam nisu cvetale ruže u ljubavi, ali ove godine se pripremite da obnovite gradivo. Ako nemate partnera, početkom jula upoznaćete osobu kojoj nikako nećete moći da odolite. Savršeno ćete se slagati u svemu, a naročito u seksu. Ukoliko želite da ostanete u toj vezi, budite iskreni, što će vas još više zbližiti.

Ukoliko već duže vreme uživate u ljubavi, mogli biste da iznenadite partnera odlaskom na romantično putovanje na kome ćete malo podgrejati strasti. Ne libite se da mu kažete šta vam prija dok vodite ljubav i obavezno mu pokažete koliko uživate.

Ljubavna poza: položaj iznenađenja

Erogena zona: vrat i ramena

Idealni partneri: Škorpija i Ribe

Rak (21. jun – 22. jul)

Pravi ste majstori zavođenja i veoma strastveni ljubavnici. Kada volite, onda se dajete bez rezerve. U seksu ste pomalo neodlučni, pa partner često ima osećaj da vas je naterao na ljubavni čin. Međutim, to je samo vaš trenutni strah od neuspeha, koji brzo uspete da prevaziđete. Volite sočne poljupce, držanje za ruke, romantične večere i poeziju.

Ako nemate partnera, u 2008. godini naročito će vam prijati dominantne i energične osobe. Početkom avgusta upoznaćete nekog ko će vas uvesti u svet o kome ste do sada mogli samo da maštate. Ukoliko odlučite da se prepustite, uživaćete u strasti koju do sada još niste doživeli.

Ako imate partnera, pokušajte da zajedno realizujete bar neke vaše erotske fantazije. Vodite ljubav na neobičnom mestu i od svega napravite provod koji ćete pamtiti čitavog života.

Ljubavna poza: lotosov cvet

Erogena zona: prednji deo tela

Idealni partneri: Strelac i Rak

Lav (23. jul – 22. avgust)

Volite da osvajate, ali ste ipak najsrećniji kada vas osvajaju. Vi ste zapravo samo velike maze, mnogo volite kada je neko nežan i pažljiv prema vama. Nemate predrasude o polnim razlikama i uvek ste protiv svih ustaljenih i važećih principa ponašanja. Volite seks i što ga češće upražnjavate, to više u njemu i uživate. Vrlo ste direktni i prirodni i partneru uvek jasno kažete šta vam prija, a šta ne.

Prošla godina vam nije bila toliko loša, ali vas u 2008. očekuju mnoga uzbuđenja. Iako se plašite zaljubljivanja, konačno ćete morati da se oprobate i u tome. Početkom marta upoznaćete osobu koja je toliko posebna i drugačija od svih ljudi koje poznajete da nikako nećete moći da se odvojite od nje. Seks će biti savršen, a vi ćete mnogo toga naučiti.

Ako imate partnera, pokušajte da ljubavni čin ulepšate dužom predigrom.

Ljubavna poza: meduza

Erogena zona: struk i pupak

Idealni partneri: Strelac i Ovan

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Simboli vašeg znaka su nevinost i čednost, međutim, u seksu ste potpuno drugačiji. Imate veoma snažan libido i oslobođeni ste svih predrasuda. Iako vas vaš vladalac Merkur stalno tera da analizirate i planirate, u ljubavnoj igri sve analize padaju u vodu. Ipak, ne mešate ljubav i seks i spremni ste da prihvatite vezu za jednu noć bez većih problema.

Ako nemate partnera, sredinom proleća upo­znaćete osobu kojoj nećete moći da odolite. Potrudite se da je zadovoljite i nemojte misliti samo na sebe.

Da bi vaš seksualni život bio još bolji, malo više uposlite maštu.

Igrajte se s partnerom. Kupite neki neobičan kostim ili neku erotsku igračku i pričinite vašem partneru zadovljstvo o kome je to tada mogao samo da mašta. Neka nova zanimljiva ljubavna poza takođe može mnogo učiniti da vaš seksualni život ponovo procveta.

Ljubavna poza: jahač

Erogena zona: donji deo leđa

Idealni partneri: Bik i Jarac

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vama je ljubav na prvom mestu. Prijaju vam duge i ozbiljne veze, ali vam ni seksualni izleti nisu strani. Iako na prvi pogled delujete poprilično tromo i nezainteresovano, u krevetu ste potpuno drugačiji. Najviše vam prija kada od ljubavnog čina napravite mali umetnički performans. Volite neobične, akrobatske ljubavne poze.

Ako nemate partnera, ove jeseni imaćete mogućnost da upoznate osobu koja će vam potpuno promeniti život. Vaša veza će u početku biti vezana isključivo za seks, u kome ćete mnogo uživati, ali će kasnije prerasti u ozbiljan i stabilan odnos.

Ukoliko uživate u vezi ili braku, ljubavni život osvežite erotskim šaputanjima. Setite se kako ste vodili ljubav na početku veze i pokušajte to da ponovite. Erotska igra u kojoj biste vi bili medicinska sestra, a vaš partner pacijent i te kako će raspaliti vaše strasti.

Ljubavna poza: dijamant

Erogena zona: kukovi, pupak

Idealni partneri: Vodolija i Ovan

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Vi ste najerotičniji znak Zodijaka. Veoma ste seksepilni i snažno privlačite pripadnike suprotnog pola. Uvek želite da diktirate ritam ljubavne igre, pa vam partneri to često zameraju. Bestidni ste, otvoreni i u dve reči jasno dajete do znanja šta želite. Ne volite priču tokom seksa, ali vam prijaju uzdasi zadovoljstva.

Ove godine bićete neodoljivi suprotnom polu, tako da će komplimenti prštati na sve strane. Biće tu i veza za jednu noć, ali ćete u septembru upoznati osobu s kojom ćete poželeti da provedete ostatak života. Očaraće vas svojim šarmom, ali i vrhunskim umećem u krevetu.

Ako ste u vezi, ne švrljajte, jer vaše tajne mogu biti otkrivene. Bilo bi bolje da se posvetite partneru i da osvežite ljubav nekom zanimljivim pozom ili praktičnom primenom „Kamasutre".

Ljubavna poza: slon

Erogena zona: intimni delovi tela

Idealni partneri: Bik i Vaga

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Vama seks nije najvažniji na svetu, ali ste ipak odlični ljubavnici. Volite osobe koje vas fizički privlače, ali to ne znači da bi one bilo kome drugom morale da se svide. Daćete sve od sebe da zadovoljite partnera, a naročito uživate da vodite ljubav na neobičnim mestima.

Ove godine očekuje vas mnogo ljubavnih afera. Neke će biti kratkog daha, ali biće tu i veza koje imaju srećnu budućnost. Ako nemate partnera, u maju ćete upoznati osobu koja će potpuno promeniti vaš odnos prema seksu. Doživećete čarobne trenutke i želećete da zauvek uživate u strasti.

Pošto vas privlači ukus zabranjenog voća, budite oprezni jer kratka seksualna avantura može ugroziti vašu vezu. Umesto da sreću tražite kod neke druge osobe, bilo bi idealno da se posvetite partneru i zajedno uživate u ljubavi. Pogledajte neki erotski film ili vodite ljubav na zadnjem sedištu automobila.

Ljubavna poza: vetrenjača

Erogena zona: butine i struk

Idealni partneri: Lav i Ovan

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Da biste uživali u seksu, morate se potpuno opustiti i pobediti urođenu konzervativnost. Kada se jednom oslobodite, postajete žestoki ljubavnici. Najviše uživate kada shvatite da zadovoljstvo vašeg partnera zavisi samo od vas.

Iako ste u protekloj godini imali problema na emotivnom planu, u 2008. sve će doći na svoje mesto. Privlačiće vas strastveni partneri, a najviše će vam prijati da vodite ljubav i nekoliko puta u toku jedne noći.

Pošto znate šta želite u seksu, ne prezate da u ljubavnu igru ubacite i neku erotsku igračku.

Ako imate partnera, vaša potreba da stalno dominirate neću mu više prijati, jer će zbog toga početi da gubi samopouzdanje. Da biste to popravili, dozvolite mu da on započne ljubavnu igru, kaže šta voli, a vi se potrudite da ispunite njegove želje.

Ljubavna poza: vrtlog strasti

Erogene zone: torzo i usne

Idealni partneri: Devica i Bik

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vi ste opasan igrač. Iza hladne površine krije se strastvena osoba koja je spremna da eksperimentiše. Međutim, ne prihvatate seks na brzinu jer jednostavno niste baš toliko neformalni. Volite da uživate, ali vam je potrebno vreme da se opustite. Kada se to desi, postajete veoma strastveni i volite da uživate u erotskim igrama.

Ove godine želećete sve da probate. Bićete neumorni. Zaboravićete na sve predrasude i uživaćete u seksu kao nikad dosad. Iako je vama najvažnije da zadovoljite partnera, u avgustu ćete upoznati osobu koja će se pobrinuti da i vi uživate.

Ako imate partnera, pokušajte da ga naterate da se ponovo zaljubi u vas.

Kupite neki lep donji veš, cipele s visokom potpeticom i zaplešite samo za njega. Veoma ćete ga iznenaditi, a vi ćete uživati u novoj igri.

Ljubavna poza: položaj pobednika

Erogene zone: grudi, vrat, usne, ramena

Idealni partneri: Blizanci i Vaga

Ribe (19. februar – 20. mart)

Da li ćete uživati u seksu, ne zavisi mnogo od vas, već od umeća vašeg partnera. Niste opterećeni moralom i u ljubavnoj igri obično idete iz krajnosti u krajnost. Volite tajne veze, tajne ljubavi i sve što ima prizvuk zabranjenog i tajanstvenog. Zahtevni ste, pomalo ste i voajeri i uživate u orgazmu partnera isto kao i u svom. Spremni ste da priredite iznenađenja posle kojih se partner trajno vezuje za vas.

Pred vama je zaista lepa godina. Ako nemate partnera, početkom marta imaćete priliku da upoznate zanimljive ljude. Bićete iznenađeni kada shvatite koliko vam je seks važan u životu.

Ako imate partnera, pokušajte da se ne uplićete u ljubavne trouglove jer ćete ugroziti vezu. Više ćete uživati u seksu s partnerom ako isprobate nove poze ili vodite ljubav na nekom mestu na kome to do sada nikada niste radili.

Ljubavna poza: jelen

Erogene zone: stopala

Idealni partneri: Škorpija i Rak

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.