Izvor: Blic, 02.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eros Ramacoti u 'Areni'!

Eros Ramacoti u 'Areni'!

Žene, spremite se - Eros Ramacoti sledeće godine dolazi u Beograd! Ugovor sa poznatim italijanskim pevačem je potpisan, a Eros će koncert održati u julu ili avgustu 2006. godine, najverovatnije u 'Beogradskoj areni', a kako saznajemo, ulaznice za Ramacotijev nastup neće koštati više od 1.600 dinara.

Izgleda da nas sledeće godine očekuje vrelo muzičko leto, jer kompanija SFL koja organizuje Ramacotijev koncert pregovara i sa fenomenalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bendom 'Pearl Jam', koji je uz grupe 'Nirvanu' i 'Alice in Chains', jedan od rodonačelnika grandža, pravca u rokenrolu koji je nastao u Sijetlu krajem osamdesetih godina prošlog veka. Ako sve bude u redu, bend 'Pearl Jam' bi u Beogradu nastupio u junu 2006. godine. Takođe, u toku su pregovori i sa Mobijem, koji je preporodio elektronsku muziku i dokazao da i ova vrsta muzike može da se prodaje u milionskim tiražima.

Međutim, tokom sledeće godine najviše će se radovati ljubitelji tehno muzike, jer lista di-džejeva koji su potvrdili svoj dolazak u Srbiju je impozantna. Firma SFL u Beograd dovodi Džona Digvida, Pola van Dajka, Tijesta, Erika Morilja, starog poznanika Karla Koksa, koji se kod nas baš odomaćio, legendarnog Vilijama Orbita, koji se nakon prestanka saradnje sa grupom 'Orbital' proslavio kao producent nekoliko Madoninih albuma, Pola Okenfolda... U Beogradu će nastupiti i di-džej Šedou, kao i elektro bend 'Fisherspooner'.

A. Novaković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.