Era hoće da smuva Macu: Pred ukućanima simulirali seks

Izvor: 011vodič.com, 08.Nov.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Era hoće da smuva Macu: Pred ukućanima simulirali seks

Pevač Era Ojdanić (68) godinama se hvali da mlađe devojke otkidaju za njim, pa je rešio da nevernim Tomama opet pokaže da je majstor za žene. Iako Macu Diskreciju (23) zna dugo, rešio je da pređe na muvanje, te su pred kamerama simulirali seks. Mnogima se taj postupak nije svideo, ali Ojdanić nije mario za komentare.
“Treba da te bude sramota zbog tog ponašanja”, rekli su mu ukućani.
“To ponašanje ti ništa dobro neće doneti jer gledaoci ne žele >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na ekranu bezobrazluk.”
Ne hajući mnogo, Era je igrao s Macom Diskrecijom, koja je poznata po svojim seksi nastupima, pa su u jednom trenutku čak i simulirali seks, što su ostali osudili:
“Maco, ti ništa ne pokazuješ, osim stenjanja i lizanja flaše”. Maca Diskrecija se na to samo nasmejala i mjauknula.
“Imaš mnogo godina, a sa detetom stenješ. Gledaoci nisu željni samo prostakluka, nemoj da ponižavamo gledaoce”, dodali su ukućani.
“Došao sam u rijaliti da pravim šou, a ne da budem čedan i fin”, rekao je Ojdanić, a bosanska starleta je dodala da se slaže s njim:
“Od sada spavamo danju, a noću pravimo šou. Ja sam noćna Maca, vrela sam i umem da napalim muškarce. A ostale žene su ljubomorne što ja to sve umem. Od večeras ćete noću slušati samo moje stenjanje.”
Podsećanja radi, Ojdanića je pre nekoliko dana optužila Barbi da je u toku noći pokušao da je siluje iako je na snimku delovalo kao da se ona svojevoljno prepustila pevaču i njegovim zavodničkim moćima.


#svet
The post Era hoće da smuva Macu: Pred ukućanima simulirali seks appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.