Enrike Iglesijas: Imam najmanji penis na svetu! (VIDEO)

Izvor: S media, 31.Jul.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enrike Iglesijas: Imam najmanji penis na svetu! (VIDEO)

Za vreme svog koncerta u Melburnu, Enrike Iglesijas napravio je pauzu od 20 minuta i priznao nešto šokantno. "Ja imam najmanji penis na svetu", rekao je Enrike, a publika je ovu njegovu izjavu pozdravila aplauzom.

U sklopu svog koncerta, španski zavodnik Enrike Iglesijas, na stejdž je pozvao i tri muškarca, nasumično odabranih iz publike da mu se pridruže na pozornici i usledio je vrlo bizaran događaj. Naime, pozvao ih je kako bi s njima ispred ostale publike raspravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << o seksualnim iskustvima, piše thesun.co.uk.

Tom prilikom je priznao veličinu svog polnog organa, ali i s koliko je godina izgubio nevinost, zatim i kakvo je bilo njegovo prvo seksualno iskustvo.

Prvo je rekao da je odlučio da čeka do 25-e godine da izgubi nevinost jer su se njegovi prijatelji u to vreme razdevičili s prostitutkama, a zatim je dodao da je to učinio kada je imao 17 i po i da je bio strašno nervozan.

- Da budem iskren, bio sam nervozan i trajalo je deset sekundi, izjavio je.

Nakon što je jedan od muškaraca koji su mu na pozornici pravili društvo rekao da je njegov prvi seks trajao deset minuta, pevač je rekao: 'Stvarno? Ja ni sada ne mogu duže od osam minuta.'

Rasprava se nastavila tako što je drugi muškaraca počeo da deli komplimente na račun njegovog izgleda, a Enrike Iglesijas je rekao: 'Kakve veze ima dobar španski luk s veličinom penisa? Imam dobar izgled, ali imam i najmanji penis na svetu. Ne šalim se!'

Hm, o tome najbolje znaju Ana Kurnjikova i ostale poznate lepotice koje su mediji povezivali s njim. Ko zna, možda najbolje stvari dolaze u malim paketima?

(Net.hr)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ENRIKE IGLESIJAS: IMAM NAJMANJI PENIS NA SVETU!

Izvor: Kurir, 01.Avg.2011, 08:49

Mali, ali tehničar. Enrike Iglesijas javno je priznao da mu je mali! I to ne mali - mali, već toliko sićušan da bi mogao, izgleda, da sa „ponosom“ završi i u Ginisovoj knjizi rekorda. Ali nije otkrio koliko to iznosi u centimetrima...Mali, ali tehničar...Enrike Iglesijas javno je priznao da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.