Ena i Marko od subote voditelji u „Grandu“

Izvor: Blic, 19.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ena i Marko od subote voditelji u „Grandu“

Nekadašnji ukućani „Velikog brata", ljubavni par Ena Popov i Marko Miljković, od subote će voditi emisiju „Zvezde Granda". Interesantno je i to da će simpatična Novosađanka Ena, krajem ove godine postati i pevačica jer upravo priprema album za „Grand produkciju".

Ena: U ljubavi sam agresivnija od Marka!

Koliko su se, za ovih pet meseci veze, promenila vaša osećanja?

Ena: Naša ljubav svakim danom sve više raste. Napolju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << van kuće, Marko me je baš oduševio. Nežniji je i pažljiviji, čak sam i ja ponekad agresivnija od njega.

Marko: Naravno da je više volim, čim sam je ugledao, znao sam da je ona ta. Nisam se razočarao, ista je kao i u kući. Mada, nešto se promenilo nabolje, ali mi Ena ne da vam otkrijem (smeh).

Koji su vaši planovi za budućnost?

Ena: Volim da sve ide svojim tokom. Ne živimo zajedno, ali smo nerazdvojni. Razdvajaju nas samo poslovne obaveze.

Marko: Rano je pričati o velikim koracima. Ništa ne planiramo. Kada budem osetio da je vreme za prsten, daću joj ga i to će se odigrati krajnje spontano!

- Prvobitna varijanta bila je da se ja takmičim u „Zvezdama Granda" ali smo došli do zaključka da, uz već stečenu popularnost, ne bih bila ravnopravni takmičar, pa je Saša Popović došao na ideju da Marko i ja vodimo taj program - počinje priču Ena i dodaje da će i ona zapevati tokom emisije. I dok za Enu ovaj angažman nije veliki izazov jer se ona od malih nogu navikla na kamere i mikrofon, za Marka je ovo potpuno novo iskustvo:

- Zanimljiva je priča jer i ja sam ponekada volim da slušam tu vrstu muzike, a često je i puštam u klubovima za koje radim kao DJ. Ovo jeste veliki izazov i videću kako ću se snaći. Ljudi iz „Granda" su veoma korektni i to je presudilo da prihvatim posao - kaže Marko.

Posle šest meseci, koliko će trajati serijal „Zvezde granda", Ena će se posvetiti profesionalnoj karijeri:

- Volim da pevam. Ceo život pevam i album, koji krajem godine snimam za „Grand" jeste ispunjenje mojih snova. Nisam se nadala da će me neko primetiti. U kući sam pevala za svoju dušu, a drago mi je što su mi Žika i Saša Popović omogućili da zakoračim u muzičke vode.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.