Izvor: Blic, 27.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon vikao na novinare

Elton Džon vikao na novinare

Britanska rok zvezda Elton Džon, koji je u četvrtak doputovao u Tajpei gde će održati koncert, gomilu novinara je nazvao 'prostačkim, ogavnim svinjama'. Okružen novinarima i fotoreporterima koji su ga dočekali na aerodromu, ostarela pop zvezda, u svetloplavoj trenerci i tamnim naočarima, počastila je predstavnike medija grubim rečima. 'Prostačke, ogavne svinje. Eto šta ste!', besneo je Elton takvim prostim rečnikom. Kada ga je jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fotoreportera upitao zašto ne ode iz Tajvana, Džon mu je odgovorio da 'bi to rado učinio ako je Tajvan pun takvih ljudi'. 'Svinje, svinje!', vikao je Džon. Elton Džon će istog dana napustiti zemlju, ali tek nakon održanog koncerta.

Sintija Nikson u ljubavnoj vezi sa ženom

Zvezda serije 'Seks i grad' Sintija Nikson je u dugoj stabilnoj vezi sa drugom ženom. Njujorške novine pišu da se majka dvoje dece zabavlja sa svojom partnerkom već 10 meseci i da je veoma srećna. Tridesetosmogodišnja Niksonova razvela se sa ocem svoje dece Denijem Mozesom prošle godine. Svoju lezbijsku vezu počela je u januaru, a na pitanje novinara 'Dejli njuza' nije želela da je potvrdi, ograđujući se komentarom da je njen privatni život samo njen.

- Nemam šta da krijem. I šta god kažem, tako je. Veoma sam srećna - rekla je Sintija.

Pola miliona dolara za golu dojku Dženet Džekson

Američka komisija za komunikacije kaznila je televizijsku firmu CBS za incident prilikom živog prenosa finala 'Superbola', kada je seksi pevačici Dženet Džekson ispala dojka iz kostima. Kazna se odnosi na 20 stanica u vlasništvu kompanije od kojih svaka mora da plati po 27.000 dolara, ali ne obuhvata 200 drugih stanica koje su prihvatile prenos. Komisija je primila oko pola miliona žalbi moralista koji su gledali prenos i zaprepastili se kratkom pojavom razgolićenih grudi koje su brzo nestale sa ekrana.

Jedan čovek, a dva albuma

Trostruki dobitnik 'Gremija' Neli ovih dana je ušao u istoriju muzičkog izdavaštva istovremeno objavljujući dva albuma, 'Sweat' i 'Suit'. Time se pridružio Brusu Springstinu i 'Guns and Roses', koji su takođe objavili dva albuma u istom danu, pa je postao prvi reper koji je ušao u taj ekskluzivni klub. Prodaja Nelijevih singlova i albuma dostigla je broj od gotovo 30 miliona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.