Elton Džon kreirao kolekciju ajpod plejera

Izvor: Blic, Beta, 02.Feb.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon kreirao kolekciju "ajpod" plejera



Eltonovi glamurozni ajpod plejeri

Britanski muzičar Elton Džon kreirao je kolekciju ajpod muzičkih plejera ukrašenih kristalima, a deo zarade od prodaje biće namenjen borbi protiv side.



Potpis Eltona Džona biće laserskim putem ugraviran u svaki od ajpod plejera ograničene serije, piše na sajtu Nju mjuzikal ekspresa.

Fondacija "Elton Džon" za borbu protiv side dobiće deo zarade od prodaje plejera koji po komadu koštaju 400 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << funti.

"Elton obično ne stavlja svoje ime na proizvode, ali ovo su upravo stvari koje on voli. Ekstravagantne su i otmene baš kao i on. I, kao što svi znaju, njegova fondacija za borbu protiv veoma mu je prirasla za srce", rekao je njegov portparol.

Muzičar je do sada u dobrotvorne svrhe dao oko 100 miliona funti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.