Izvor: Blic, 03.Avg.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elizabet Harli se konačno udaje

Elizabet Harli se konačno udaje

Glumica Elizabet Harli je konačno otkrila medijima da se udaje za bogataša Arona Najera i da planiraju dete. Popularnoj Britanki konačno će se ispuniti životna želja da se uda, ako je 41-godišnji Najer odvede pred oltar, jer njegov prethodnik glumac Hju Grant to nikada nije učinio.

Uma Turman još voli Itana Houka

Popularna filmska lepotica Uma Turman izgleda nije još uvek prebolela rastanak sa bivšim suprugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Itanom Houkom. Medijima je ispričala kako ga još uvek voli i kako je bila najsrećnija s njim.

Tomi Li se seća svirke u Hrvatskoj

Poznati roker i bivši muž Pamele Anderson Tomi Li bio je prisiljen tražiti pomoć od UN-a nakon što je umalo bio otet prilikom jednog koncerta u Hrvatskoj pre nekoliko godina. Tomi je izjavio kako ga je prilikom nastupa sa bendom 'Motley Crue' u Hrvatskoj jedan od tamošnjih organizatora maltretirao i pretio mu da ne sme prestati svirati i završiti svoj nastup.

Penelope Kruz našla novog dečka

Španska glumica vruće krvi Penelope Kruz pojavila u šminkerskom Sen Tropeu, u pratnji novog mršavog i nepoznatog momka. Za to vreme njen bivši ljubavnik Metju Mekohoni traži utehu na u vežbanju joge na američkoj plaži.

|

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.