Eksluzivno; Propevala Čumetova žena!

Izvor: S media, 23.Jan.2011, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksluzivno; Propevala Čumetova žena!

Ivana Buha, žena zaštićenog svedoka Ljubiše Buhe, završava snimanje debi albuma.

Atraktivna supruga Ljubiše Buhe Čumeta Ivana Buha odlučila je da snimi album prvenac! Kako je, po tvrdnji upućenih, talentovana za muziku i ima odlične vokalne kvalitete, životna saputnica svedoka saradnika u procesu za ubistvo Zorana Đinđića rado je ušla u studio i snimila devet pesama.

- Tačno je da pripremam album. Sav novac od njegove prodaje otići će u humanitarne svrhe, tačnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Institut za majku i dete. Već u nedelju će sve biti gotovo, a za koju produkcijsku kuću ću izdati CD, još ne znam. Verovatno će to biti neka od onih koje imaju svoje emisije na televiziji Pink. Album je moderan, nešto između narodne i zabavne muzike, ali više vuče ka zabavnjacima. Imam dve balade, a ostalo su brže numere - rekla je Ivana ekskluzivno za Kurir.

Nema sumnje da će album izazvati veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da su na njemu radili neki od naših najpoznatijih autora popularne muzike: Aleksandar Milić Mili, Rade Krstić, Boki Milošević. Pesme su snimljene u studiju Saše Miloševića Mareta, koji je napisao pobedničku evrovizijsku numeru „Molitva“ za Mariju Šerifović.

Ostaje još samo da čujemo pesme, pa nek ide život.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.