Ekskluzivno na sajtu Blica: Večeras prenos koncerta grupe Skuter

Izvor: Blic, 22.Mar.2012, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno na sajtu "Blica": Večeras prenos koncerta grupe "Skuter"

Čuveni tehno- dens sastav "Skuter" večeras će u "O2 Areni" u Hamburgu započeti svoju turneju "The Big Mash Up", a njihov nastup možete da pratite uživo večeras na sajtu "Blica" od 21.00.

Za sve ljubitelje nemačkog tehno-dens benda, "Blic" će na svom sajtu danas obezbediti lajv strim preko kog možete da uživo pratite nastup u hamburškoj areni.

Izvođači pesme "One (Always Hardcore)" ovim koncertom otpočeće turneju po Nemačkoj i Švajcarskoj, gde je zakazano >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još 11 koncerata.

Sastav je osnovan 1993. godine, a njihov muzički pravac nije moguće sasvim jasno definisati, s obzirom na to da izvode mešavinu dens, trens, tehno i haus muzike, a njihov pevač ima veoma upečatljiv glas.

"Skuter" je najavio da će na koncertu izvesti svoje najveće hitove, među kojima su "Hyper Hyper", "Move Your Ass" i "How Much Is The Fish".

Koncert možete pratiti ovde.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.