Eh, kad si bogata, paranoična klinka... (VIDEO)

Izvor: Mondo, 07.Avg.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eh, kad si bogata, paranoična klinka... (VIDEO)

Ovako kritičari ocenjuju "dokumentarni serijal" o Kajli Džener.

Kajli Džener, članica "klana Kardašijan", premijerno je prikazala svoj šou koji nikako ne naziva rijalitijem, već "dokumentarnim serijalom".

Već "popila" tužbu zbog rijalitija!

Američki kritičari nisu baš oduševljeni "jedinstvenom prilikom da se zaviri u život" Kajli Džener, pa su loše ocenili njen projekat "Life of Kylie".

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Izvor: YouTube

"Ovaj serijal je veoma površan, i ni na koji način ne otkriva ništa novo o zvezdi, već samo 'preživa' već viđeno sa društvenih mreža. Čitave delove šoua čini ponovno puštanje zapisa sa Snapchata, što je užasna lenjost sa strane ekipe, i dosadno za gledaoce. Istina, i 'U korak sa Kardašijanovima' često prikazuje nešto što smo već videli, ali razlika je u tome što čitava porodica ume da događaje predstavi iz novog ugla, bilo sa emotivne ili humorističke strane. 'Life of Kylie' nema taj sloj realizma, i samim time nije dobar televizijski program – kao da gledate nečiji Snapchat čitavih 30 minuta," navodi "Kosmopolitan".

Hakovana, najavljene seksi fotke!

Si-En-En primaćuje da je veoma ironično to što Dženerova najveći deo šoua kuka zbog tereta slave, i to pred kamerama koje je sama zvala da je prate u stopu.



Izvor: YouTube

"Dejli bist" prenosi da će publika videti Kajli "koja ne priča mnogo… verovatno namerno".

"Dženerova je odrasla pred kamerama, i verovatno ne može protiv toga da želi da bude u centru pažnje. Ipak, u pokušaju da bude emotivna, kaže da je anksiozna i da stalno ima utisak da je 'ceo svet gleda'. Ovaj šou je prilika da zavirite u začarani život paranoične, bogate klinke," navodi taj portal.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.