Egzit: Pulp i Arcade Fire oduševili! (FOTO)

Izvor: S media, 08.Jul.2011, 03:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egzit: Pulp i Arcade Fire oduševili! (FOTO)

Egzit je otvorila novosadska grupa "Ateist rep" nakon kojih su nastupili i grupe "Bad religion", "Darkwood Dub", i "Arcade Fire", a publika je zatim uživala u spektakularnom vatrometu pred nastup grupe "Pulp".

Glavne zvezde prve večeri Egzit festivala, britanski sastav "Pulp" počeo je koncert nakon petnaestominutnog vatrometa koji je najspektakularniji do sada viđen na ovom muzičkom festivalu, piše Blic.

Svoj nastup "Pulp" je počeo pesmom "Do you remember >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << the first time" kada se frontmen benda Džervis Koker popeo na pojačalo, a nakon završetka pesme obratio publici.

- Hvala i zdravo, rekao je na srpskom Koker, i pitao publiku da li je uživala u prethodnom koncertu.

Pre sastava "Pulp", oko 22.35 časova na punom mejn stejdžu, nastupila je grupa "Arcade Fire", a koncert su otvorili pesmom "Ready to start".

- Srećni smo što sviramo u Srbiji! Podignite ruke ako ste Srbi!, obratio se publici frontmen benda, Vin Batler, a publika u kojoj se očigledno našao veliki broj fanova, pevali su svaku pesmu gotovo jednoglasno.

Poslednja pesma koju je kanadski sastav izveo bila je "Wake up", nakon koje se frontmen još jednom obratio publici.

- Hvala puno, hvala Novi Sade! Bili ste odlični, vidimo se na "Pulpu" , viknuo je Vin Batler.

Egzit: Raste broj posetioca! (VIDEO)

Počeo "Egzit"! (VIDEO)

Danas počinje festival "Egzit"!

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.