Edita Aradinović ima novog dečka (foto)

Izvor: 011vodič.com, 01.Dec.2020, 03:14

Edita Aradinović ima novog dečka (foto)

Edita Aradinović ima novog dečka. Iako je izuzetno lepa i atraktivna, pevačica bira da svoj emotivni život zadrži za sebe, pa je javnost dugo verovala da je sama. Ipak, na svoj nastup nedavno je došla u pratnji muškarca, sa kojim je bila izuzetno bliska.
Iako se trudi da svoj privatni život zadrži za sebe, ovoga puta svog izabranika povela je na nastup. Edita Aradinović ima novog dečka, a to je postalo jasno kada ga je predstavila i svojim saradnicima. Par nije mogao da pobegne kamerama >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << emisije “Paparaco lov”, pa je njihova veza izašla na videlo.

Edita se na nastupu pojavila u atraktivnoj haljini, zanimljivog boja. Za ovu priliku odabrala je crvenu haljinu koja ističe njen seksepil, ali i simboliše ljubav. Tokom večeri nije skidala osmeh sa lica, a iz kluba je izašla u pratnji svog partnera. NJih dvoje su se držali za ruke, bez prestanka, a zatim su zajedno proveli ostatak večeri.
Edita Aradinović u poslednje vreme niže uspehe. Svaka pesma joj je apsolutni hit, nedavno se pomirila sa sestrom, sa kojom je godinama bila u sukobu, a i nova ljubav je tu. Zbog svega navedenog, ona u poslednje vreme zrači i nikada nije bila lepša.
hellomagazin.rs

The post Edita Aradinović ima novog dečka (foto) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.