EVROPSKO TAKMIČENJE U INTIMNIM ODNOSIMA: Uživo će se emitovati širom sveta, a takmičari će pokazati umeće u 16 disciplina

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 10:34

EVROPSKO TAKMIČENJE U INTIMNIM ODNOSIMA: Uživo će se emitovati širom sveta, a takmičari će pokazati umeće u 16 disciplina

Ova vest je dočekana sa ogromnim oduševljenjem, svi žele da se prijave!

Evropsko prvenstvo u intimnim odnosima - zvuči neverovatno, ali je istinito. U jednoj Skandinavskoj zemlji, koja je među najrazvijenijim državama na svetu u pogledu tržišta, ekonomije, ljudskih, socijalnih ali i svakog drugog segmenta prava - Švedskoj, organizatori ovog projekta su došli na ideju da jedno ovakvo takmičenje, po prvi put realizuju i isto, putem posebno kreiranog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sajta prikazuju. Ovaj format već od 08. juna startuje, a tamošnja publika je ovu informaciju dočekala sa ogromnim oduševljenjem.

Kada je ova informacija dospela do ostatka sveta, pomenuti projekat koji je još uvek u pripremi, dosegao je neverovatan publicitet i zaintrigirao ljude svih uzrasta. Ono što je posebno interesantno, jeste činjenica da ovo takmičenje nije naišlo na oprečne komentare, osudu ili kakav drugi vid osporavanja, naprotiv. Što se pravila tiče, to je tek zanimljiva priča.

Samo takmičenje trajaće nekoliko nedelja, a svakog dana će se upražnjavati pomenute aktivnosti i to u trajanju od 6 sati. Učesnici će imati 45 minuta do sat vremena, da se povežu i uživaju sa svojim dodeljenim partnerom. Čak 20 takmičara iz različitih evropskih zemalja, imaće to zadovoljstvo da pokaže svoje umeće, ili možda amaterizam, u neverovatnih 16 različitih disciplina.

Zavođenje, dužina trajanja odnosa, broj poza, maštovitost u izvođenju istih, masaža, otkrivanje erogenih zona, pojavnost, penetracija, oralni s*ks, broj doživljenih orgazama, samo su neki od segmenata koji će biti ocenjivani i razmatrani kako bi se donela konačna odluka i dobilo ime pobednika.

Nakon što žreb bude rasporedio ko će kome pokazati "šta zna" i nakon što pomenuti vremenski period bude protekao, pobednika će odrediti ne samo žiri, već i publika. Poeni u rasponu od 5 do 10, dodeljivaće se za svaku disciplinu.

Takmičarima je dozvoljeno kao i u svakom rijaliti programu, budući da se uočava dosta sličnosti sa ovim formatom, da imaju različite taktike i "igrice" kako bi trijumfovali. Budući da s*ksualna orjentacija nije prepreka za učešće na ovom prvenstvu, mnogi su zaključili kako baš to može biti karta za uspeh i pobedu na ovom takmičenju.

Bilo kako bilo, Šveđani su napravili pravi iskorak u modernoj industriji zabave i definitivno pomerili granice, kao jedna od najrazvijenijih zemalja u Evropi. Kakav će ishod "Evropskog prvenstva u s*ksu" biti, publici ostaje da kroz svaku epizodu, pa sve do samog finala isprati.

Švedska je jedna od vodećih zemalja ne samo u Evropi, već i u svetu kada je reč o razvijenom državnom i društvenom uređenju. Pored sve moći koju poseduje, obrazovanog, ekonomski stabilnog, liberalnog stanovništva i visokog životnog standarda, ne prestaje da definiše i pomera granice industrije zabave visokim kvalitetom, velikim ulaganjima, ali i idejnim iskorakom poput ovakvih formata, čime pokazuje da su šoubiznis i politika, dve nespojive kategorije koje ne mogu uticati jedna na drugu, što svojim primerom i dokazuje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.