EMOTIVNA PORUKA ANE KOKIĆ!

Izvor: 011vodič.com, 03.Feb.2021, 11:00

EMOTIVNA PORUKA ANE KOKIĆ!

Bivši vaterpolista srpske reprezentacije Nikola Rađen već tri meseca je u emotivnoj vezi sa pevačicom Milicom Ristić, zbog čega je ponovo dospeo u žižu interesovanja.
Dok sportista uživa u romansi sa pevačicom, njegova bivša supruga Ana Kokić posvetila se sebi, ali je sada priznala da se ipak oseća usamljeno.
Naime, ona je na svom Instagramu podelila poruku u kojoj je navela da se navikla da bude sama.
„Nije samo ća opasna! Opasno je kada se na nju navikneš“, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << napisala je Ana.
foto: Instagram Printscreen Inače, Rađen je pre nekoliko dana proslavio svoj rođendan sa ćerkama i sa Kokićevom, te je jasno da su oni u sjajnim odnosima.
Milica Ristić istakla je da je započela vezu sa Rađenom posle njegovog razvoda.
foto: Instagram Printscreen „Važno mi je da ljudi znaju da Nikola i ja nismo bili u vezi dok je bio u braku, ni tokom njegovog razvoda. U ozbiljnoj vezi smo tek poslednja tri meseca. Volimo se i lepo nam je“, rekla je ona.
Podsetimo, Ana Kokić i Nikola Rađen stavili su tačku na svoj desetogodišnji brak 2019. godine.
Izvor: Espreso

The post EMOTIVNA PORUKA ANE KOKIĆ! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.