E, totalno se unakazio! Za Mikijem su žene patile, a sada kao da ga je pregazio traktor! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, totalno se unakazio! Za Mikijem su žene patile, a sada kao da ga je pregazio traktor! (VIDEO)

Šteta, bio je neviđen talenat.

Glumac Miki Rurk je posle filma "Devet i po nedelja" (1986.) postao najtraženiji glumac u Holivudu. I to nije čudno - posedovao je fantastičan glumački dar i bio je lep kao upisan, što kažu naše bake. Međutim, sve to mu je udarilo u glavu. Vreme je prolazilo, a on je dobijao sve lošije uloge, često i zbog svog zapaljivog karaktera.

U međuvremenu se čak bavio i profesionalnim boksom. Kada su godine počele da uzimaju danak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rork se podvrgao nizu, plastičnih operacija, ne bi li po svaku cenu zadržao svoj prepoznatljivi znak - lepo lice.

Nažalost, bivalo je sve gore i gore, a ovako izgleda dana (slika od pre nekoliko nedelja):

Ipak, i ovako izobličen, Miki je uspeo da se vrati u svet glume, najviše zahvaljujući režiseru Robertu Rodrigezu i Kventinu Tarantinu, koji su mu dali ulogu u odličnom filmu "Grad greha", po čuvenom stripu Frenka Milera. Posle toga je igrao i u "Rvaču" i uspeo da spasi karijeru. Priznao je da se godinama borio sa psihičkim problemima i depresijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.