E, to se desilo i meni….

Izvor: 011vodič.com, 26.Nov.2020, 08:00

E, to se desilo i meni….

Sećate li se one priče o žabi u loncu vrele vode
Ako uzmete žabu i stavite je u lonac sa vodom, a vodu stavite na ringlu, videćete nešto zanimljivo: žaba će se prilagoditi temperaturi vode, ostaće unutra i nastaviti da se kuva ne primećujući.
Kada voda dosegne tačku ključanja, žaba će želeti da iskoči iz lonca, ali neće moći jer će biti preslaba i umorna od napora koji je ulagala da se prilagodi temperaturi.
Neki će reći da je vrela voda ubila žabu, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ali žaba je stradala jer nije mogla da odluči, tj. uvidi kada je pravo vreme da iskoči iz lonca i spase se.
Zato prestanite da se „prilagođavate“ pogrešnim situacijama, nasilnim vezama, prijateljima koji vas iscrpljuju i mnogim drugim situacijama koje vam ne prijaju.
Ako nastavite da se prilagođavate, rizikujete da umrete iznutra.
Zato: „Iskoči dok možeš“.
Izvor: Stil.kurir.rs


The post E, to se desilo i meni…. appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.