E, ovo je selfi! (FOTO)

Izvor: Mondo, 10.Mar.2019, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, ovo je selfi! (FOTO)

Slavnoj manekenki godine "ne mogu ništa"...

View this post on Instagram

Road block

A post shared by Helena (@helenachristensen) on Oct 10, 2018 at 9:18am PDT

Dankinja iz redova "Viktorijinih anđela" koja je devedesetih uz Naomi Kembel i Lindu Evanđelisu harala modnim pistama, Helena Kristensen, pokazala je da joj 50 godina stoji savršeno.

Ona je oduševila svoje pratioce na Instagramu kada je objavila selfi u bundi od lažnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << krzna ispod koje joj se video pozamašni dekolte.

Helena je trenutno u centru pažnje britanskih tabloida zbog glasina da se Dejvid Bekam "zagrejao" za nju i da se Viktorija Bekam zbog pažnje koju bivši fudbaler poklanja manekenki, oseća nesigurno.

Sa ovim supermodelom "Deril" ima sina!

Supermodel je pet godina bila u vezi sa zvezdom serije "The Walking Dead", Normanom Ridusom, a zajedno imaju sina Mingusa.

View this post on Instagram

Fur is fake • BTS for upcoming book project

A post shared by Helena (@helenachristensen) on Mar 9, 2019 at 1:31pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.