Izvor: Blic, 23.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džulija Roberts će roditi sina

Džulija Roberts će roditi sina

Lekari su potvrdili da glumica Džulija Roberts treba na svet da donese dečaka 22. juna ove godine. Oni ne isključuju mogućnost da popularna glumica ponovo dobije blizance, koji bi se u tom slučaju pridružili njenim sinovima Hazelu i Finesu. Ko zna kakva neobična imena će tek oni dobiti!

Armani smatra da će Bekam početi da glumi

Slavni kreator Đorđo Armani tvrdi da je fudbaler Dejvid Bekam otišao u Ameriku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da bi počeo glumačku karijeru. Tamo će se družiti sa Tomom Kruzom i to je po Armaniju dovoljno za početak solidne glumačke karijere. Zanimljivo.

Kameron Dijaz se zabavlja sa surferom

U poslednje vreme glumica Kameron Dijaz se sve češće druži sa surferom Kelijem Slaterom. Ona i Keli su na Havajima gde surfuju na talasima. Upoznali su se za vreme snimanja šou programa 'Trippin' 2005. godine koji je Kameron vodila.



|

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.