Izvor: Blic, 10.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordan snimila novi kalendar

Džordan snimila novi kalendar

Prsata zvezda Keti Prajs snimila je kalendar za 2007. godinu. Keti je naročito ponosna na fotografije na kojima se vidi njeno gimnastičarsko umeće na gredi. Jednu od slika imate priliku da vidite.

Tarik i Lejla se samo druže

Hrvatski voditelj Tarik Filipović i bivša misica Lejla Šehović se u poslednje vreme ne razdvajaju. Izlaze zajedno na popularna mesta. Viđeni su na koncertu Halida Bešlića u diskoteci 'Best', >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali i na 'Noći gutača reklama'. Tarik i Lejla poriču da su u ljubavnoj vezi.

Privatna avio-kompanija tuži Dženifer Lopez

Jedna privatna avio-kompanija iz Los Anđelesa tužila je Dženifer Lopez zbog neplaćanja računa za privatni let na relaciji Njujork-Portoriko. Naime, Dženifer je dva puta letela sa suprugom na toj relaciji i nije platila račun. Račun iznosi čitavih 34.000 dolara. Za te pare je Dženifer mogla da kupi privatni avion.

if(!window.goAdverticum)document.write('');if(window.goAdverticum)goAdverticum.addZone(31711);

|

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.