Džoni, vidimo se!

Izvor: Mondo, 10.Mar.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni, vidimo se!

Slavni glumac napustio je Srbiju.

Američki glumac Džoni Dep napustio je Srbiju. Holivudska zvezda prošle nedelje završila je snimanje svojih scena u filmu "Minamata", a naredne dve nedelje će provesti u Crnog Gori, prenosi "Kurir"

Više od pet nedelja boravka u Srbiji glumac je iskoristio i da se dobro provede, a domaći tabloidi su objavljivali slike Depa iz beogradskih restorana.

Na setu je glumcai filmsku ekipu posetio i Aleksandar Vučić. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je zahvalio glumcu što je došao da deo svog filma snimi u Srbiji.

Džoni i tužba od 50 miliona dolara!

Nova destinacija ekipe je Tivat. Aleksandar Tadić, direktor producentske kuće "Work in progress", ranije je najavio da će određene destinacije u Crnoj Gori poslužiti kao prikazi Japana u filmu.

"Zainteresovani smo da deo snimanja realizujemo na Ostrvu cveća i na lokaciji parka Župa. Tivat je fantastičan i po razvoju koji beleži, a fascinantni su i njegov ambijent i priroda. Zato i želimo da neke od kadrova koji će predstavljati Japan snimimo upravo ovde", poručio je Tadić.

Srpkinje NAVALILE: Beži, Džoni, beži!

Slavni glumac započeo je snimanje filma u Japanu, koji će se baviti životnom pričom legendarnog ratnog fotografa Judžina Smita. Radi se fotografu koji je razotkrio da hemijska fabrika u Japanu truje grad Minamata ispuštanjem teških metala.

Džoni Dep je 2010. godine bio u poseti Emiru Kusturici na Mećavniku. Tada je dobio i svoju skulpturu. Džoni je u Beogradu bio i 1992. godine, kada je stigao i da odsvira pesmu za Partibrejkersima u SKC-u.

Vučić u zagrljaju sa Džonijem Depom! (FOTO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.