Džoni Štulić peva Slađanin „Amsterdam! (VIDEO)

Izvor: S media, 28.Sep.2011, 03:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Štulić peva Slađanin „Amsterdam"! (VIDEO)

Na Jutjubu se pojavio snimak na kome Džoni Štulić „veselo“ peva hit Slađane Milošević „Amsterdam“. Ništa čudno. Stari prijatelji su se oduvek uzajamno uvažavali.

Džoni Štulić je za razliku od današnjih kvazi sručnjaka za rok muziku, oduvek poštovao pionirski rad Slađane Milošević koji je njemu, kao i čitavoj ex-Yu sceni, utro put.

Slađanin debi je bio 1977. sa pesmom "Au, Au", a Džonijev dve godine kasnije 1979. sa "A šta >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da radim".

Poslušajte "bosanova" obradu "Milorade, bekrijo" (VIDEO)

Pronađen naslednik Fredija Merkjurija! (VIDEO)

Teško je poverovati da ga je „Amsterdam" inspirisao da promeni mesto boravka, s obzirom da u Holandiji živi već više od decenije, ali je svakako prijatno čuti ga bar na kratko.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džoni Štulić peva hit Slađane Milošević

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2011

Poštovaoci Branimira Štulića i svi koji su odrastali uz njegovu muziku mogu da uživaju u još jednom snimku koji se pojavio nedavno na You tube

Nastavak na Večernje novosti...

Džoni Štulić peva hit Slađane Milošević

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2011

Kako li zvuči hit Slađane Milošević "Amsterdam" u izvođenju Džonija Štulića? Veoma upečatljivo, tako karakteristično za njega...Poštovaoci Branimira Štulića i svi koji su odrastali uz njegovu muziku mogu da uživaju u još jednom snimku koji se pojavio nedavno na Ju Tjubu...Džoni i Slađana...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.