Izvor: Blic, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep strahuje da je lošim pevanjem uništio svoj novi film

Džoni Dep, koji u novom filmu peva, priča da strahuje da je možda upropastio film snimljen po istoimenom mjuziklu "Sweeney Todd: The Demon Barber from Fleet Stree" (Svini Tod: demonski berberin iz Flit strita).



"Bio sam na smrti preplašen. Nisam znao da li uopšte znam da pevam. Bilo mi je veoma zabavno dok sam to snimao. Ali, kako sam obavio posao? Pa, ostatak sveta će odlučiti da ikada više treba da snimam mjuzikle i da li ikada više smem da zapevam na javnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mestu", naveo je glumac današnjem "Čikago san-tajmsu" (Chicago Sun-Times).

U filmu u režiji njegovog dugogodišnjeg prijatelja Tima Bartona Dep igra Bendžamina Bejkera koji se vraća u London posle 15 godina izgnanstva u Australiju, na koje je osuđen pod lažnim dokazima.

Bejker se zakleo da će ubiti zlog sudiju Terpina (Alan Rikman) koji ga je poslao na drugi kraj sveta, kako bi mu preoteo ženu.

"To je priča o osveti, koja je tako primarni instinkt. Poruka je da kada čovek želi da se osveti, obično na kraju sebe uništi", kaže glumac.

Dep je ispričao i da ga je Barton nagovarao da prihvati ulogu pošto je znao da je on u mladosti bio član jedne rok grupe.

"Nikad, međutim, nisam otpevao celu pesmu. Ja sam bio momak sa gitarom koji bi nešto mrmljao u horskim deonicama".

Glumac navodi i da je insistirao da uzima časove pevanja, objašnjavajući da on ne peva čak ni kad se tušira.

"Bože, ne. Nikad ne pevam kod kuće, ali mislim da je za glumca važno da prihvata izazove. Možda sam grozan, ali možda će to doprineti mom liku. Nikad se ne zna", zaključio je on.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.