Džoni Dep je imao užasan kraj 2020. godine: Doživeo je najveći poraz u karijeri – potpuno je obrisan

Izvor: 011vodič.com, 16.Jan.2021, 07:31

Džoni Dep je imao užasan kraj 2020. godine: Doživeo je najveći poraz u karijeri – potpuno je obrisan

Svi filmovi u kojima glumi holivudski glumac Džoni Dep izbrisani su sa popularne striming platforme Netfliks u Americi i Australiji.
Foto: Shutterstock
Svetski mediji prenose da su „Netfliks USA“ i „Netfliks Australija“ doneli odluku da ne prikazuju, odnosno da izbrišu iz ponude sve filmove u kojima glumi slavni glumac.
Kako se navodi, razlog tome je nedavna odluka suda prema kojoj je Dep osuđen za zlostavljanje bivše supruge, prenosi „The Sun“, što je on sve vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << negirao. 
Dep je tužio britanski „The Sun“ i njegovog izvršnog urednika Dena Vutona zbog klevete u članku iz 2018, u kojem ga je nazvao „čovekom koji tuče svoju ženu“. Ovim slučajem bavio se Viši sud u Londonu.
Glumac je nakon dve godine izgubio spor vredan dva miliona dolara, ali je najavio da će se žaliti na presudu. Ubrzo nakon toga, glumac je ostao i bez uloge u čuvenom filmu „Fantastične zveri“.
Dep je na svom Instagram profilu objasnio da ga je studio Vorner Bros zamolio da odustane od uloge negativca Gelerta Grindevalda u tom filmu.
„Uvažio sam i saglasio se s tim zahtevom“, napisao je Dep.
Ipak, nije prošlo mnogo vremana i Vorner Bros je saopštio da će uloga biti dodeljena drugom glumcu.
 
 
 


 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 
 
 
 

 
 

 
 
 


 
 

Објава коју дели Johnny Depp (@johnnydepp)

Чланак Džoni Dep je imao užasan kraj 2020. godine: Doživeo je najveći poraz u karijeri – potpuno je obrisan се појављује прво на .

The post Džoni Dep je imao užasan kraj 2020. godine: Doživeo je najveći poraz u karijeri – potpuno je obrisan appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.