Džon Travolta se nudi Spajsicama kao pilot

Izvor: Blic, 12.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Travolta se nudi "Spajsicama" kao pilot

Džon Travolta, vrsni pilot kada se ne bavi glumom ljubazno je ponudio svoje znanje grupi "Spajs gerls" pošto se pročulo da popularne britanske pevačice nameravaju da iznajme putnički avion kojim bi putovala tokom skorašnje svetske turneje.



Travolta je vlasnik privatne flote aviona i jedini pojedinac u Sjedinjenim Američkim Državama koji je vlasnisnik Boing 707. Boing 757 koji će "Spajsice" iznajmiti i koji će se zvati "Spice Force One" kao aluzija na avion >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Air Force One" kojim lete američki predsednici, uskoro bi trebao da bude inaugurisan sa velikom pompom, prenele su svetske novinske agencije. Avion potpunog komfora (imaće čak i jaslice) omogućiće Viktoriji, Geri, Mel Bi, Emi i Mel Si da udobno putuju sa svojim porodicama, frizerima, šminkerima, stilistima i telohraniteljima koji će im biti na dohvat ruke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.