Džon Lidon žali što je doveo Sida Višiza u Seks Pistolse

Izvor: Blic, Beta, 16.Dec.2009, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Lidon žali što je doveo Sida Višiza u "Seks Pistolse"

Džon Lidon izjavio je da žali što jer doveo Sida Višiza u "Seks Pistolse" pošto je on, po njegovom mišljenju, izgubio svoju ličnost dolaskom u bend.



Lidon, koji će predvoditi "Public Image LTD" na turneju koja će ponovo okupiti tu grupu, izjavio je "Indipendentu" da duboko žali što je doveo Sida u bend.

"Siroti stari Sid, osećao se tako izolovano. Najbolji aspekt njegovog karaktera, koji je bio humor, nestao je onog dana kad se pridružio 'Pistolsima'", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naveo je pevač poznat i kao Džoni Roten.

Pevač je takođe kazao da ga "nervira" kada nove grupe kopiraju njegov stil i u tom kontekstu pomenuo Lijama Galagera.

"I dalje čujem pesme koje oponašaju moj stil, ali ne odaju nama priznanje. To me malo nervira, ja tako nešto nikada u životu nisam radio - da imitiram nekog drugog", rekao je Lidon, prenosi "Nju mjuzikal ekspres".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.