Džez i fanki zvuci

Izvor: Blic, 26.Okt.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džez i fanki zvuci

Sastav Tit for tat čine petorica muzičara iz Ivanjice i Arilja, a bend su napravili s idejom da stvore autentičnu muziku bez ikakvih predrasuda i žanrovskih odrednica.

Uz nekoliko promena u postavi (prvobitno se grupa zvala Game over), zatim, dve-tri pauze i gomilu prevaziđenih poteškoća bend se od oktobra 2007. godine ustalio u sastavu Bob (gitara), Boris (klavir), Slavko (vokal), Avram (bas), Bušman (bubnjevi).

– Sve što nas inspiriše ili nervira u svakodnevnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << životu na svirkama postaje deo priče. Različiti muzički ukusi svakog od nas utiču na naše pesme tako da tu ima roka, džeza i fanka" koketiramo sa svim i svačim i ne stidimo se raznih uticaja. To na kraju zvuči kao Tit for tat, vraćamo milo za drago svemu što nas spotiče – kaže Slavko. Bend ima nove četiri demo pesme, a bitno im je kažu da publici prenesu atmosferu u kojoj su pesme snimljene.

– Želeli smo snimak koji „ima širinu" i autentičnu, pomalo „old school" produkciju, čak i da se čuju greške. Zato je sve i odsvirano na 1, 2, 3 – bez naknadnog peglanja . Ono što smo mi uradili na našem tavanu i na bini gde probamo treba da se čuje i na snimku i to je suština svega – priča Bob. Ovaj sastav u poslednjem periodu je sve više koncertno aktivan pa će se tako beogradskoj publici predstaviti 2. novembra u klubu „Blue moon".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.