Dženifer Lopez je najlepša na svetu!(VIDEO, FOTO)

Izvor: S media, 13.Apr.2011, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez je najlepša na svetu!(VIDEO, FOTO)

Latino diva Dženifer Lopez proglašena je za najlepšu osobu na svetu u godišnjem izboru magazina "People". Multitalentovana zvezda je za prestižni magazin dala i ekskluzivan intervju u kojem je otkrila da je "biti lep deo njenog posla". Pored Lopezove, na listi najlepših u 2011. godini su i Dženifer Hadson, Kejti Holms, Zak Efron i mnogi drugi...

Iako smo tek izašli iz prvog tromesečja ove godine, "People" je objavio svoje specijalno gosdišnje izdanje posvećeno najlepšim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ljudima u 2011. godini. Na čelu luste je 41-ogodišnja latino diva Dženifer Lopez, koja je za prestižni magazin snimila set fotografijakoja i dala intervju u kojem je izjavila da je "biti lep" njen posao.

Igi Pop postideo Dženifer Lopez (VIDEO)

J.Lo okupana dijamantima! (VIDEO, FOTO)

Poznate ličnosti kao crtani junaci! (FOTO)

-Volim da se doterujem, da budem lepa. To je deo mog posla. Ipak, kada sam u kući sa Markom i blizancima, nemam ni trunke šminke i tada se najbolje osećam.Prava lepota dolazi is srca, rekla je Lopezova.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Dženi se na ovoj listi nalazi već 15. put a s obzirom na to da je nekoliko puta proglašavana najstilizovanijom zvezdom, dobar ukus za oblačenje prenela je i na svoju decu, trogodišnje blizance Emu i Maksa:

-Ema obožava da se šminka, da se oblači u haljinice i da komentariše da li je nešto dobro uklopila ili ne. Takođe voli da joj lakiram nokte, ali me i Maks tera da lakiram njegove (smeh). To je za njega "samo boja" i nešto zanimljivo, i onda uvek bira plavu boju, dodala je Lopezova.

Pored Lopezove, na listi najlepšših su i glumci Zak Efron i Rajan Rejnolds, glumice Sandra Bulok, Eva longorija, Riz Viterspun, i mnogi drugi...

S.Ilić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.