Dženifer Aniston oduševljena kozom koju je muzla na setu (Video)

Izvor: Dzungla.org, 02.Mar.2012, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Aniston oduševljena kozom koju je muzla na setu (Video)

Glumica Dženifer Aniston oduševljena je kozom koju je muzla na snimanju filma 'Wanderlust', gde je upoznala sadašnjeg dečka Džastina Terua. Zvezda je izjavila da je veoma uživala u druženju sa životinjom ali da se ipak ne bi odrekla života u velikom gradu.

Filmska priča o urbanom paru koji odlazi da živi u komuni, pod nazivom 'Wanderlust', trenutno se emituje u bioskopima širom Amerike, a glumica Dženifer Aniston, koja tumači jednu od glavnih uloga, i dalje pamti >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << pozitivnu atmosferu koja je vladala na setu.
'Na snimanju sam muzla kozu. Da li možete da poverujete? Odrasla sam u Njujorku i nikada to nisam radila, ali u ovu kozu sam se stvarno zaljubila!', izjavila je glumica gostujući u britanskom televizijskom šouu 'Daybreak'.
Ona je dodala da je lako mogla da se poistoveti sa likom koji tumači, s obzirom na to da i sama često poželi da pobegne od brojnih obaveza, ali je ipak istakla da se nikad ne bi odselila na selo.
Osim Dženifer Aniston i Džastina Terua, u ovom ostvarenju igra i glumac Pol Rad koji je u seriji 'Prijatelji' igrao Fibinog dečka Majka.
Pogledajte trejler za film 'Wanderlust':

(Izvor: Blic)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.