Dženan na meti hakera

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženan na meti hakera

Nakon upada na sajtove ratnih džavnih I crkvenih institucija na udaru hakera našli su se mnogi pevači, a Dženan Lončareviće je osetioposledice hakovanj ana svojoj koži

Nepoznati haker izbrisao je broj pregleda Dženanovih pesama na “jutjubu”.

- Slučaj nismo prijavili policiji jer je ovo zemlja čuda i sve je moguće. Još i dobro prolazimo s obzirom na to kakvi smo ljudi. Ja bih lično voleo da izguram celu stvar do kraja, a to ću i uraditi”, rekao je Dženanov >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << menadžer Saša Obradović, koji je otkrio da sumnja na neke Dženanove kolege.

Dinkić piše pesme za Dženana!

Dženan Lončarević snimio najskuplji spot u karijeri

Seka Aleksić na meti hakera! (VIDEO)

- Ne mogu da baratam imenima zasad. Čisto sumnjam da će radnik iz '21. maja' ili oružari iz Kragujevca koji štrajkuju zbog neisplaćenih primanja otići na sajt i skinuti hiljade pregleda sa Dženanovih pesama”, zaključuje Obradović.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.