Džekson dečacima radio  gore stvari od zlostavljanja!?

Izvor: S media, 11.Avg.2011, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džekson dečacima radio gore stvari od zlostavljanja!?

Najpoznatiji privatni detektiv Holivuda Entoni Pelikano rekao je u novom broju magazina "Njuzvik" da afera oko prisluškivanja koja je dovela do gašenja lista "News of the World" nije ništa u odnosu na ono što je on radio sa svojim klijentima. A Pelikano je sarađivao sa Arnoldom Švarcenegerom, Majklom Džeksonom, Tomom Kruzom, Kevinom Kostnerom... Njegovo iskustvo sa Džeksonom posebno je privuklo pažnju javnosti.

- To što se danas radi je dečja igra. Ja sam bio ispred svog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vremena. Pa kakve su to gluposti da je netko prisluškivao poruke na sekretarici Hjua Granta! Velika stvar! Da se u celoj priči ne spominje Rupert Mardok, nikoga ne bi bilo briga. Uostalom, čisto sumnjam da je Mardok znao šta rade njegovi ljudi, rekao je Entoni Pelikano, koji je zbog prisluškivanja u zatvoru od 2008. godine, prenosi Blic.

Crteži Majkla Džeksona donirani dečjoj bolnici!

Majkl Džekson davao maloletniku kokain!

Koncert u čast Majkla Džeksona u oktobru! (FOTO+VIDEO)

Ovog tajnog detektiva često su unajmljivale holivudske zvezde prvog reda, a on je za njih obavaljao najprljavije poslove, od prisluškivanja, preko nabavljanja droge do podmićivanja i ucena.

On o svojim klijentima danas veoma retko govori, ali ponekad detaljima nagovesti istinu.

- Imam sačuvano dosta stvari o Švarcenegeru. Da su te stvari ikada postale javne, Arnold nikada ne bi postao guverner, kaže Pelikano.

On priča da je najveći problem imao sa Majklom Džeksonom.

- Prestao sam da radim za njega kada sam otkrio šta je sve radio toj deci. Bilo je to mnogo gore od zlostavljanja, kaže Pelikano.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.