Džeki Čen postao menadžer rep grupe

Izvor: Press, 11.Mar.2014, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeki Čen postao menadžer rep grupe

Petočlanu grupu, pod nazivom "JJČ", čine četiri Južnokoreanaca i jedan Australijanac kineskog porekla, stari između 20 i 25 godina, koje je Čen sam odabrao na audiciji. 

Svoj prvi album, grupa planira da izda 24. marta u Južnoj Koreji, a zatim i u Kini. Ša-ša Li, predsednica Džeki Čen grupe, navela je da su članovi benda svestrano talentovani: pevaju, plešu, repuju, a nije isključeno i da će glumiti sa Čenom u nekom od njegovih narednih filmova. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Kako prenosi AP, ovo nije prvi izlet u muzici za 59-godišnjeg Čena koji je na Kineskoj dramskoj akademiji, pored glume i borilačkih veština, učio i pevanje. Tokom 1990-ih, izdao je nekoliko pop albuma na kineskom i postigao solidan uspeh. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džeki Čen menadžer pop boj benda

Izvor: Kurir, 12.Mar.2014, 10:49

HONGKONG - Kineski glumac i zvezda akcionih filmova Džeki Čen uplovio je muzičke vode, postavši menadžer pop boj benda. Petočlanu grupu, pod nazivom "JJČ", čine četiri Južnokoreanaca i jedan Australijanac kineskog porekla, stari između 20 i 25 godina, koje je Čen sam odabrao na audiciji...Svoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.